Előkészítés

A szedést és tervezést a legkorszerűbb számítógépeken, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat Pro programokkal végezzük. 

A professzionális nyomóforma készítés lehetővé teszi, hogy megrendelőink jó minőségű nyomatokat kapjanak a gyártási folyamat végén.

Nyomtatás

Nyomdánk offset gépparkja 4 werkes A2-es Polly, 2 werkes B3-as és 1 werkes sorszámozós B3-as Dominant valamint 1 werkes B3-as Romayor nyomógépekből áll.

A kis példányszámú vagy változó adattartalmú nyomatokat Konica digitális egyszínes és color nyomtatóinkkal készítjük.

Kötészet

Igen széles gépparkkal igyekszünk a megrendelőink igényeit kielégíteni. Tudunk fóliázni akár 80 cm szélességben és laminálni A3-as méretig. Spirálozni műanyag és fém ikerspirállal is.

Drótfűzőnkkel akár több cm vastag tömböket is készíthetünk. A 2x10 állomásos összehordó tornyunkhoz tartozik egy brosúra készítő, élvágóval.

A két Duplo márkájú ragasztó kötőgép óránként 200 puhatáblás könyv elkészítésére képes. Számos kisebb kézi gép segíti a nyomatok igény szerinti további feldolgozását, mint például a hajtogatást, biegelést, perforálást, riccelést, irkafűzést, spirálozást, stancolást, fóliázást.

Rövid határidővel vállaljuk dossziék készítését.