KEDVES ÜGYFELEINK!
2018. augusztus 13-20. között ZÁRVA leszünk! 
Nyitás: 2018. augusztus 21-én (kedden).


 

A 100% magántulajdonú cég üzletpolitikája a megrendelők gyors, rugalmas, rövid határidővel, kedvező áron történő kiszolgálása.

Minderre a szakemberek magas szintű tudása és a folyamatosan megújuló műszaki háttér a garancia.

Több évtizedes tapasztalat, naprakész tudás a tatabányai Alfadat-Press nyomdában!

Rólunk

Előkészítés

A szedést és tervezést a legkorszerűbb számítógépeken, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat Pro programokkal végezzük. Ezen kívül tudunk fogadni Corel Draw formátumú fájlokat, illetve a legújabb fajta kiterjesztésekig MS Office állományokat is. 

A professzionális nyomóforma készítés lehetővé teszi, hogy megrendelőink jó minőségű nyomatokat kapjanak a gyártási folyamat végén.

Nyomtatás

Nyomdánk offset gépparkja 4 werkes A2-es Polly, 2 werkes B3-as és 1 werkes sorszámozós B3-as Dominant valamint 1 werkes B3-as Romayor nyomógépekből áll.

A kis példányszámú vagy változó adattartalmú nyomatokat RisoGraph, Ricoh és Konika digitális egyszínes és color nyomtatóinkkal készítjük.

Kötészet

Igen széles gépparkkal igyekszünk a megrendelőink igényeit kielégíteni. Tudunk fóliázni akár 80 cm szélességben és laminálni A3-as méretig. Spirálozni műanyag és fém ikerspirállal is.

Drótfűzőnkkel akár több cm vastag tömböket is készíthetünk. A 2x10 állomásos összehordó tornyunkhoz tartozik egy brosúra készítő, élvágóval.

A két Duplo márkájú ragasztó kötőgép óránként 200 puhatáblás könyv elkészítésére képes. Számos kisebb kézi gép segíti a nyomatok igény szerinti további feldolgozását, mint például a hajtogatást, biegelést, perforálást, riccelést, irkafűzést, spirálozást, stancolást, fóliázást.